Opprette hovedpassordet

Kaspersky Password Manager bruker hovedpassordet til å beskytte alle dataene dine. Første gang du starter Kaspersky Password Manager må du opprette et hovedpassord. Ikke bruk et passord det er lett å gjette seg til (for eksempel passord basert på etternavn, fornavn eller fødselsdatoer). Et sterkt passord bør inneholde store og små bokstaver, tall og spesialtegn. Maksimal lengde på hovedpassordet er 64 tegn.

Du angir hovedpassordet for å låse opp hvelvet.

Du kan ikke åpne hvelvet uten hovedpassordet. Hvis du mister hovedpassordet, vil du samtidig miste tilgang til alle data i hvelvet.

Når Kaspersky Password Manager starter, vil det be deg om å:

Opprette et hovedpassord

Se også

Endre hovedpassordet

Hva du bør gjøre hvis du har glemt hovedpassordet